PROAUDIT CONT srl a fost infiintata in anul 2001 in dorinta modernizarii si eficientizarii activitatii de contabilitate, audit, consultanta financiara, in concordanta cu cerintele economice si raportate la piata financiara in continua schimbare, schimbare care trebuie sa se reflecte dinamic si in relatiile cu clientii.

Avand ca baza de pornire experienta si cunostintele acumulate in decursul celor mai mult de 15 de ani de activitate in domeniu si un portofoliu de clienti din diferite domenii de activitate, Proaudit Cont srl va ofera o alternativa eficienta in lupta cu muntii de facturi, chitante si declaratii care va coplesesc zi de zi.

Societatea este autorizata de catre:
- Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania
- Camera Auditorilor Financiari din Romania
- Camera Consultantilor Fiscali din Romania

si isi ofera serviciile specializate in domeniile contabilitate, audit si consultanta legislativa celor peste 125 clienti proprii, de la societati private cu raspundere limitata pina la societati pe actiuni cu capital strain.

Sistemul de lucru cu clientii este adaptat in functie de necesitatile fiecarui client in parte si se adreseaza practic oricarui domeniu de activitate economica. Va invitam sa accesati si pagina servicii de unde puteti afla detalii despre tipul serviciilor oferite.

PROAUDIT CONT srl ofera clientilor sai servicii profesionale de contabilitate in concordanta cu Directiva a IV a a Comunitatii Economice Europene, Standarde Internationale de Contabilitate si cu Standardele Internationale Financiare de Raportare.